Function follows form

Waarom u in Sittard moet zijn? Omdat wij bij WTH meer techniek dan anderen tot onze beschikking hebben. We doen niet alleen kunststof én metaal, maar hebben in deze ambachten ook het grootste gecombineerde machinepark in de regio. Al die techniek staat tot uw beschikking. De juiste machines in goede handen. Als een dik Sittards zakmes. Daar moet je natuurlijk verstandig mee omgaan. Verstand hebben van machines en alle bewerkingen. Maar ook dat verstand vindt u bij WTH. Waar techniek herrijst.

You define We create

WTH gebruikt staal, RVS, koper en aluminium om kunststof producten mechanisch te versterken en specifieke metaalconstructies te creëren. Onze werkplaats herbergt daarnaast een schat aan thermoplastische kunststoffen, zoals PE, PP, PVDF, PVC, POM, en acryl. De bestendigheid tegen temperatuur, chemicaliën, UV en wrijving bepaalt welke thermoplast het meest geschikt is voor de functie van uw product. You define, we create.

Tech Happy

Wanneer u in Sittard moet zijn? Als u gek bent van techniek! Voor de ‘tech happy few’ wat wapenfeiten. Voor het bewerken van kunststof plaatmateriaal (3.000mm x 1.500mm) beschikt WTH over machines om te zagen (tot 75mm), frezen (tot 60mm), zetten (tot 3.000mm) en stuiklassen (tot 20mm). Voor het bewerken van metalen plaatmateriaal (3.000mm x 1.500mm) heeft WTH een lasersnijder (RVS tot 6mm, staal tot 15mm, aluminium tot 6mm en koper tot 3mm), een kantbank (tot 6mm) en een knipbank (tot 3/4mm). Daarnaast vindt u in Sittard CNC frees- en ponsmachines, een walsmachine, een uithoeker, diverse draaibanken en apparatuur voor stuiklassen, moflassen, draadlassen en extrusielassen.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Get
ideas
in
shape

Zoekt u naar een product van kunststof, staal, RVS, aluminium of koper? Zoekt u naar vakmanschap achter een gemeende glimlach? Zoekt u duidelijkheid en betrouwbaarheid in een maatwerktraject? Zoekt u de ideale combinatie van kennis, ervaring, processen én machines? Zoekt u een technische oplossing voor uw specifieke probleem? Zoekt u de juiste vorm voor uw idee? Dan hoeft u niet lang te zoeken. U vindt het in Sittard bij WTH. Waar techniek heerst.

Contact Meer contactinformatie

Raymond Jetten
Projectleider
Aanpakker met groot oplossend vermogen
"Realiseren van de beste oplossing"
Lars Jonckers
Projectleider
Innovatieve probleemoplosser
"Antwoord op elke technische uitdaging"
Monique Fischer-Verhoeckx
Office
Dé 'female touch' van WTH
"Uw vraag altijd en snel op de juiste plek"
Bram Hurkmans
Office
Eerste aanspreekpunt voor financiën
"Administratie en financiën op rolletjes"
Erwin Driessen
Directeur
Kiezen van de juiste vorm voor elk idee
"Regisseur met allround knowhow"