De juiste vorm
voor uw idee

In Sittard vindt u duidelijkheid. Zijn we op het smalste stukje van Nederland dan zoveel duidelijker? Jawel. Want bij WTH heeft u maar één aanspreekpunt. Uw verbinding met onze maatmakers. Van de allereerste handdruk, het allereerste belletje of mailtje, tot aan de verwezenlijking van uw vraag. Alleen zo vinden wij samen met u de juiste vorm voor uw idee en houden wij zakendoen overzichtelijk. Van begin tot einde, en ook daarna. Want klanten weten vaak de weg terug te vinden naar Sittard. En willen klant blijven bij WTH. Waar techniek herenigt.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Get
ideas
in
shape

Zoekt u naar een product van kunststof, staal, RVS, aluminium of koper? Zoekt u naar vakmanschap achter een gemeende glimlach? Zoekt u duidelijkheid en betrouwbaarheid in een maatwerktraject? Zoekt u de ideale combinatie van kennis, ervaring, processen én machines? Zoekt u een technische oplossing voor uw specifieke probleem? Zoekt u de juiste vorm voor uw idee? Dan hoeft u niet lang te zoeken. U vindt het in Sittard bij WTH. Waar techniek heerst.

Waar techniek helpt

Waarom in Sittard? Omdat u altijd het juiste antwoord krijgt op uw vraag. Snel. En eerlijk. Misschien niet altijd precies wat u vraagt. Maar wél wat u nodig heeft: de beste vorm voor uw idee. Noem het Limburgse gemoedelijkheid – bij WTH nemen wij de tijd voor uw vraag. U weet wat u wilt bereiken, wij weten vaak hoe u dat kan bereiken. Met kunststof of met metaal. Of een combinatie van beide. Bijna altijd een oplossing met doordacht maatwerk. En ouderwets vakwerk. Dat vindt u bij WTH. Waar techniek helpt.

Contact Meer contactinformatie

Raymond Jetten
Projectleider
Aanpakker met groot oplossend vermogen
"Realiseren van de beste oplossing"
Lars Jonckers
Projectleider
Innovatieve probleemoplosser
"Antwoord op elke technische uitdaging"
Monique Fischer-Verhoeckx
Office
Dé 'female touch' van WTH
"Uw vraag altijd en snel op de juiste plek"
Bram Hurkmans
Office
Eerste aanspreekpunt voor financiën
"Administratie en financiën op rolletjes"
Erwin Driessen
Directeur
Kiezen van de juiste vorm voor elk idee
"Regisseur met allround knowhow"