Een werkplaats
vol maatmakers

Zoekt u naar de juiste vorm voor uw idee? Naar de beste partij voor technisch maatwerk met metaal en kunststof? Dan heeft u de hele wereld tot uw beschikking. Want deze materialen hebben geen nationaliteit en het aanbod aan technieken is grenzeloos. U kunt avonturen aangaan op enkele honderden of misschien wel duizenden kilometers van uw bedrijf. U bent vrij om te gaan en staan waar u wilt om naar uw oplossing te zoeken. Maar waarom start u niet met zoeken in Sittard?

makin' it real

Waarom in Sittard? Daar is namelijk zeker wat voor te zeggen. In Sittard vindt u WTH. Een verborgen schat aan ervaring in metaal en kunststof. Vakmanschap met een hoofdletter V, gekoppeld aan klantgerichtheid met een hoofdletter K. Uiteraard met een zachte G. Die optelsom levert een geheel andere lettercombinatie op. WTH. Een prettige plek waar u uw technisch maatwerk graag uit handen geeft. In de vriendelijke handen komt van WTH. Waar uw idee werkelijkheid wordt. Waar techniek harmoniseert.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

waar techniek helpt

Waarom in Sittard? Omdat u altijd het juiste antwoord krijgt op uw vraag. Snel. En eerlijk. Misschien niet altijd precies wat u vraagt. Maar wél wat u nodig heeft: de beste vorm voor uw idee. Noem het Limburgse gemoedelijkheid – bij WTH nemen wij de tijd voor uw vraag. U weet wat u wilt bereiken, wij weten vaak hoe u dat kan bereiken. Met kunststof of met metaal. Of een combinatie van beide. Bijna altijd een oplossing met doordacht maatwerk. En ouderwets vakwerk. Dat vindt u bij WTH. Waar techniek helpt.

Van idee
naar vorm

WTH doet niet alleen kunststof én metaal, maar hebben in deze ambachten ook het grootste gecombineerde machinepark in de regio. De juiste machines in goede handen. Als een dik Sittards zakmes.

Contact Meer contactinformatie

Raymond Jetten
Projectleider
Aanpakker met groot oplossend vermogen
"Realiseren van de beste oplossing"
Lars Jonckers
Projectleider
Innovatieve probleemoplosser
"Antwoord op elke technische uitdaging"
Monique Fischer-Verhoeckx
Office
Dé 'female touch' van WTH
"Uw vraag altijd en snel op de juiste plek"
Bram Hurkmans
Office
Eerste aanspreekpunt voor financiën
"Administratie en financiën op rolletjes"
Erwin Driessen
Directeur
Kiezen van de juiste vorm voor elk idee
"Regisseur met allround knowhow"